Marcadors de pintura Integra PP RAZR

25-05-2023

ROTULADORS DE PINTURA WEBER

Integra PP RAZR

Imprimeix fins a 34 mm d'alçada, en gairebé qualsevol superfície d'un producte, ara és molt fàcil amb l'última tecnologia d'impressió de la nova impressora industrial d'injecció de tinta integra PP RAZR. El capçal combina una velocitat impressionant amb una resolució nítida i redundància integrada. Un dipòsit intermedi permet imprimir sense interrupcions durant els canvis de cartutx de tinta. Gràcies al seu disseny molt compacte, la integració en les seves línies de producció i logística serà bufar i fer ampolles

Fins a 34 mm d'alçada d'impressió

L'alçada màxima d'impressió d'un sol capçal RAZR és de 34 mm. Com que es poden connectar fins a quatre capçals d'impressió en cascada, el dispositiu pot fer impressions de caràcters grans amb una alçada de fins a 136 mm. També és possible imprimir caràcters molt petits de només 1,5 mm d'alçada.

Redundància integrada

L'Integra PP RAZR té dues línies de filtres separades que es poden controlar independentment l'un de l'altre. Si falla un filtre, la segona línia garanteix que la imatge impresa segueixi sent d'alta qualitat i sense ratlles. La informació es pot llegir automàticament en qualsevol moment durant el procés logístic posterior.

Velocitat impressionant

Amb una velocitat d'impressió de fins a 150 m/min a 300 ppp, l'Integra PP RAZR imprimeix text sense format, codis i gràfics en diferents tipus de superfície.

Impressió d'alta resolució

Amb l'integra PP RAZR és possible obtenir una qualitat d'impressió fins a 600 ppp. Si voleu, la impressora pot imprimir en diferents escales de grisos.

Ecològica

A diferència d'altres sistemes d'impressió drop-on-demand, en què el capçal d'impressió se substitueix cada cop que es canvia el cartutx, l'integra PP RAZR té un capçal d'impressió permanent respectuós amb el medi ambient.

Varietat de tinta intel·ligent

L'Integra PP RAZR utilitza tintes solvents que es poden utilitzar per marcar tant materials absorbents, com el cartró, com a superfícies no absorbents, com els metalls. Disposa de cartutxos de tinta amb una capacitat de 250 ml per a cicles de treball perllongats i ininterromputs.

Procés fiable

Un dipòsit intermedi proporciona un marge de seguretat addicional i permet imprimir sense interrupcions durant els canvis de cartutx.

Tintes amb tecnologia RFID

Mitjançant els xips RFID muntats als cartutxos, la impressora reconeix immediatament el tipus de tinta corresponent i ajusta automàticament tots els paràmetres del marcador a la tinta introduïda. A més, la tecnologia RFID permet controlar el nivell de tinta a temps real.

Fàcil d'integrar

Es pot emmagatzemar qualsevol nombre de dissenys d'impressió a la memòria interna de la impressora i se'n pot accedir a nou directament amb només prémer un botó per iniciar la impressió. Les dades d'impressió variables es poden transferir mitjançant Ethernet, EIA232 o una memòria USB.

info

LLANÇAMENT DEL NOU KGEC-6200 DE JHCTECH

28-02-2023

El nou i innovador controlador, KGEC-6200 iestà equipat amb un processador de la sèrie Lake, 1 * DDR4 3200 SO-DIMM que suporta un màxim de 32 GB, funcions d'E/S completes i ampli rang d'alimentació. El disseny de dissipació de la calor sense ventilador, el model Mini és adequat per a la instal·lació en llocs d'espai limitat i molt adequat per AGV i AMR, i aplicacions de visió artificial i control industrial.

Processador d'alt rendiment

 • Targeta gràfica UHD Intel™ de Gen10 que suporta 4K
 • Ethernet en temps real que suporta protocols industrials com EtherCAT, Profibus, Autbus, etc,…)
 • Pes i dimensions reduïdes. 750 g i 120 x 100 x 40 mm. Més petit que un disc de 3.5”

Mètode d'instal·lació flexible Disseny modular

info

POWERSCAN™ PM9600

14-03-2022

Escàners de mà industrials i duradors per a lectura de codis de barres 1D/2D amb màxima flexibilitat

¡ULTRA RESISTENT AMB NOVA ERGONOMIA EQUILIBRADA!

La família de lectors de codis de barres PowerScan són els lectors de mà industrials més avançats, dissenyats i construïts per suportar les condicions ambientals més dures. Els imagers del PowerScan PD9600 tenen un disseny ultra resistent, una forma ergonòmica amb un pes ben equilibrat per reduir l'esforç de l'operador durant les activitats diàries i un sistema de punteria intuïtiu, que permet la major taxa de lectura al primer pas i redueix el moviment de canell no natural.

LA MOBILITAT MILLORA LA PRODUCTIVITAT

El model sense fil PowerScan 9600 millora encara més l'eficiència i la seguretat de l'operador amb el STAR Cordless System™ de Datalogic. Ladministració denergia precisa permet una vida útil prolongada de la bateria per garantir sempre més dun torn descaneig intensiu. L'escàner PowerScan 9600 compta amb el sistema de càrrega sense fil de Datalogic. Basat en la tecnologia de càrrega inductiva, el sistema de càrrega sense fil de Datalogic elimina els contactes i les clavilles de la bateria que sovint s'embruten, dobleguen o trenquen amb el temps, i això elimina un punt clau de falla per als dispositius utilitzats a activitats industrials i minoristes.

MODULARITAT AMB LA MILLOR FLEXIBILITAT

La base/carregador BC9600 té un disseny modular i està disponible amb diversos complements d'interfície per a comunicació estàndard i industrial, com ara protocols RS-232, USB, Ethernet estàndard i Industrial Ethernet.

CARACTERÍSTIQUES

 • Lectura omnidireccional àgil en codis 1D, 2D i apilats, codis postals
 • Gamma de models estàndard i d'alt rendiment
 • Classificació de segellat d'aigua i partícules: IP65 i IP67; base IP65; Gatell de 10 milions de trets
 • Disseny de centre de gravetat
 • Disseny de base modular que permet l'expansió de la interfície
 • Il·luminació de llum blanca
 • Pantalla OLED d'alta visibilitat amb opcions de teclat de 4/16 tecles
 • Tecnologia 3GL™ (3 Green Lights) de Datalogic i xiulet sonor per a una confirmació de lectura correcta
 • Tecnologia de detecció de moviment Motionix™ de Datalogic
 • Càrrega sense fils que redueix el cost total de propietat

info

El sistema d'etiquetatge del futur: Legi-Air 4050 E

2022

El sistema d'etiquetatge del futur: Legi-Air 4050 E

2022 2022 2022 2022

 • 2022

2022 2022 2022

Té caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadora Legi-Water Té caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadora Té caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadoraTé caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadora Té caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadora Té caixes que necessiten ser etiquetades per una o dues cares? Necessiteu una impressió d'alta resolució o n'hi ha prou amb una resolució menor? La vostra etiquetadora s'utilitzarà per a aplicacions d'alta velocitat? Sigui quin sigui el vostre ús, l'etiquetadora

Per imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions de Per imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions dePer imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions de

 • Per imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions de

Per imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions de Per imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions dePer imprimir etiquetes, podeu triar entre els mòduls d'impressió de les marques principals. Depenent del mòdul d'impressió, és possible obtenir resolucions de

Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió.

 • Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió.

2022 Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió. Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió. Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió.Els motors accionen tant el bobinat com el rebobinat. Això minimitza el desgast del mòdul d'impressió. S'ha dissenyat i construït un sistema sense cap peça de manteniment. L'únic que podeu necessitar manteniment és el mòdul d'impressió.

La pneumàtica dels aplicadors és fora de la màquina. Situats sota una coberta transparent, són fàcils de trobar. El fàcil accés està garantit si cal netejar o realitzar alguna intervenció. I encara n'hi ha més: El dispositiu té dos circuits separats per als processos rellevants per a la seguretat, com el moviment del pisó, i per a les funcions generals, com ara la gestió de les etiquetes. Gràcies als tubs codificats per colors, es poden distingir fàcilment.

info

SÈRIE ZT600

La pneumàtica dels aplicadors és fora de la màquina. Situats sota una coberta transparent, són fàcils de trobar. El fàcil accés està garantit si cal netejar o realitzar alguna intervenció. I encara n'hi ha més: El dispositiu té dos circuits separats per als processos rellevants per a la seguretat, com el moviment del pisó, i per a les funcions generals, com ara la gestió de les etiquetes. Gràcies als tubs codificats per colors, es poden distingir fàcilment.

FORÇA INDUSTRIAL DAVANT QUALSEVOL REPTE

Les impressores industrials de Zebra són molt conegudes per la seva durabilitat, alta velocitat d'impressió, perllongada vida útil i fiabilitat inigualable. La ZT610 i la ZT620 es beneficien d'aquest llegat per brindar les prestacions més avançades i completes de qualsevol sèrie d'impressores estacionàries de Zebra. Per començar, navegueu fàcilment per les opcions de configuració de la impressora i vegeu l'estat d'un cop d'ull a través de la pantalla tàctil a tot color de 4,3 in de llum intensa. Per mantenir l'execució fluida de les vostres operacions crítiques en una àmplia gamma d'aplicacions, les impressores ZT600 inclouen:

Fiabilitat 24/7 als entorns més exigents

Les impressores de la sèrie ZT600 estan fabricades per suportar les condicions industrials més difícils, eliminant pràcticament els períodes d'inactivitat operativa per fallades. A més, atenen les seves necessitats de producció de grans volums un dia darrere l'altre amb velocitat i qualitat d'impressió superior a la gamma més àmplia d'aplicacions.

Impressió uniforme al detall per a microetiquetes d'alta qualitat

Amb un ajustament de línia d'impressió i registre molt precís, la ZT610 ofereix impressió a 600 ppp per a etiquetes de només 3 mm (longitud) per a aplicacions com targetes de circuits, xips i components en miniatura –tot això sense desaprofitar costosos materials per impressions errònies.

Facilitat de configuració, ús, manteniment i solució de problemes

El programari Print DNA, amb tecnologia Link-OS®, brinda una intel·ligència i innovació sense precedents per a una connectivitat, gestió de dispositius i controls de privadesa avançats. Les funcions de disseny fàcils dutilitzar, que inclouen una pantalla tàctil a color opcional, optimitzen tot des del desplegament, lús diari fins al manteniment rutinari. La compatibilitat amb altres sistemes d'impressió i tecnologies simplifica la seva integració i gestió, mentre que els sensors integrats, els diagnòstics i els recursos d'ajuda guien en la solució de problemes per evitar que els usuaris recorrin al suport tècnic per problemes d'escassa importància.

info

El nou PC Compacte KMDA-2630

La millor captura de dades de la seva categoria

La millor captura de dades de la seva categoria

KMDA-2630 és un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadors és un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadors és un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadors és un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadorsés un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadors

Plataforma Millorada de CPU d'Elkhart Lake

L'ordinador és un ordinador compacte, sense ventilador amb un consum d'energia ultrabaix, amb processadors. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

KMDA-2630 . En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades . En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades.

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades

. En comparació amb la generació anterior, la CPU d'Elkhart Lake pot augmentar 1,7 vegades el rendiment d'un sol fil, la càrrega de treball de diversos fils s'incrementa en 1,5 vegades, i el rendiment gràfic es millora en 2 vegades H.265 a través de la integració de codificadors i descodificadors.

a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors.

a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors.

Ric en interfícies d'Entrada/Sortida

a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors.

a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors.a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors. a través de la integració de codificadors i descodificadors.

Mida reduïda

a través de la integració de codificadors i descodificadors.Descarregar catàleg

a través de la integració de codificadors i descodificadors.

info

Legi-Air 4050B Corner Wrap Twin

17-12-2021

Legi-Air 4050B Corner Wrap Twin

La CornerWrap forma part de la sèrie Legi-Air 4050B, la gamma de sistemes elèctrics d'impressió i aplicació Weber. Dissenyat per satisfer les necessitats d'agregació del món farmacèutic, el Embolcall de cantonada permet una aplicació precisa dels cantons, integrant-se fàcilment a la seva línia de producció.

Què fa que el Corner Wrap destaqui?

Sigui elèctric: el Embolcall de cantonada està equipat amb dos aplicadors lineals independents accionats per motors elèctrics, que permeten reduir fins a un 80% el consum d'aire comprimit de la màquina, reduint dràsticament els costos de funcionament del sistema.

Estigui en forma: És un dels sistemes d'etiquetatge més compactes i versàtils del mercat. Per què? Els dos aplicadors elèctrics permeten la màxima flexibilitat a l'hora d'aplicar les etiquetes a totes les cantonades d'una caixa o, alternativament, a un sol costat.

Estigueu segur: La nova CW4050 es caracteritza per les seves reduïdes forces de treball i el seu disseny mecànic intrínsecament segur.

Sigueu ràpid: aconsegueix una velocitat d'impressió de 400 mm per segon, el que permet un etiquetatge de cantons ràpid i precís.

Principals característiques

Etiquetatge de cantonades amb declaració de conformitat, sense necessitat de seguretat addicional

Possibilitat de variar la cantonada a etiquetar sense canvis mecànics

Mà multiflex per a un aplicat suau

Possibilitat d'etiquetar a un sol costat

Tots dos aplicadors són accionats per motors pas a pas

Aplicació d'etiquetes mitjançant aplicat suau i raspallat de la cantonada

Diversa gamma de motors d'impressió disponibles, tots dels principals fabricants mundials: Zebra, Sato Novex, CAB, O'Neill

Desenvolupada per a funcionament 24 hores/7 dies.

Tots els components, així com les peces de recanvi, són estàndard i provenen de marques líders a nivell mundial, per la qual cosa estan disponibles ràpidament i són econòmics

La placa base és estable i permet un fàcil muntatge amb la nostra àmplia gamma de suports

info

L'IMATGE MÉS AVANÇAT MATRIX 320™

10-12-2021

Potencia la teva productivitat

L'imatger més avançat de la història

El nou i increïblement versàtil Matrix 320™ és un lector de codis de barres imager amb un camp de visió sense igual en la seva categoria que transformarà les teves capacitats de traçabilitat en logístiques, intralogístiques i fàbriques. Els fabricants de maquinària i els usuaris finals aconsegueixen un rendiment líder al sector, flexibilitat i un baix cost total de propietat, garantint la lectura de les etiquetes impreses més difícils i les peces marcades directament. Compte amb totes les característiques conegudes de la família Matrix, incloent-hi una configuració senzilla amb informació contínua, una àmplia gamma d'opcions modulars de lents i il·luminació i connectivitat industrial en xarxa per a qualsevol situació. A més, es pot utilitzar en una posició fixa, substituint la necessitat que els operaris escanegin manualment els articles amb els tradicionals lectors de codis de barres manuals. Té realment tot allò que necessites.

Potencia les operacions

Rendiment superior en aplicacions desafiadores

El nou i increïblement versàtil Matriu 320 és un lector de codis de barres imager amb un camp de visió sense igual a la seva categoria que transformarà les teves capacitats de traçabilitat en totes les aplicacions logístiques, intralogístiques i fàbriques. Els fabricants de maquinària i els usuaris finals aconsegueixen un rendiment líder al sector, flexibilitat i un baix cost total de propietat, garantint la lectura de les etiquetes impreses més difícils i les peces marcades directament. Compte amb totes les característiques conegudes de la família Matrix, incloent-hi una configuració senzilla amb informació contínua, una àmplia gamma d'opcions modulars de lents i il·luminació i connectivitat industrial en xarxa per a qualsevol situació. Gràcies a la seva última en tecnologia de sensors, proporciona la solució més rendible disponible al mercat. A més, es pot utilitzar en una posició fixa, substituint la necessitat que els operaris escanegin manualment els articles amb els tradicionals lectors de codis de barres manuals. Té realment tot allò que necessites.

Està equipat amb un sensor CMOS 16:9 d'última generació que proporciona un increïble rendiment de 3MP a partir de un sensor de 2MP. Quan es combina amb l'electrònica avançada de processament d'imatges i les solucions d'il·luminació intel·ligents, s'aconsegueix un lector d'imatges d'alta velocitat de 60 fps que poden desxifrar fàcilment els codis de barres més difícils de llegir, com els de la intralogística, o els codis de barres DPM, com els de la indústria de l'automòbil i l'electrònica. La combinació d'un gran camp de visió i una profunditat de camp sorprenent permeten satisfer les més altes exigències de velocitat presents a la indústria de l'embalatge. El Matrix 320 funciona perfectament, fins i tot amb una combinació de codis impresos i DPM a la mateixa superfície. Està dissenyat per oferir el màxim rendiment a les condicions més competitives.

Potencia les teves instal·lacions

Tothom pot instal·lar, configurar i operar

Igual que els altres Lectors de matrius, lectors Matriu, ve amb una àmplia gamma de suports de muntatge, connectors giratoris i opcions de cablejat per atendre tot tipus d'instal·lacions. Amb una configuració “endoll i jugar” per reduir el temps dinstal·lació, compta amb un ajust denfocament electrònic quan sopta per utilitzar la tecnologia de lent líquida (LQL) per a una flexibilitat de lectura extrema. És senzill canviar lenfocament a distància entre lots en un entorn de producció en viu sense necessitat dobrir o tocar el dispositiu. L'enfocament remot a LQL es presta bé quan es requereixen múltiples imatges del mateix objecte a diferents distàncies focals. EL Matrix 320 també proporciona una retroalimentació d'estat visual multicolor de 360 ​​º, que indica si la càmera està en mode de configuració (blau), o si una lectura ha estat reeixida (verd) o no (vermell).

Potencia la teva seguretat

Satisfaça les demandas en moments desafiant

Té l'avantatge únic que pot ser utilitzat pels operaris com a lector fix en lloc dels tradicionals escàners de mà en aplicacions de comerç electrònica i intralogística. Les demandes d'higiene i seguretat creixents en el lloc de treball es faciliten ja que els operaris no necessiten mantenir la neteja de l'escàner. Això permet que els operaris es concentrin en les seves activitats mentre utilitzen un Matriu 320 fix per llegir codis de barres en moviment a gran velocitat. El senzill sistema de punteria amb projecció en creu i la informació de lectura altament visible a letiqueta proporcionen una confirmació visual fàcil de veure. A més d'augmentar la higiene i el control de la contaminació, el funcionament sense mans permet augmentar l'eficàcia de la línia en una gran varietat de indústries i aplicacions.

Descarregar catàleg

MATRIX320-ES

info

NOVA GAMMA D'ESCANEJAT FIX INDUSTRIAL I DE VISIÓ ARTIFICIAL ZEBRA

03-12-2021

UNA PLATAFORMA DE PROGRAMARI UNIFICADA

ZEBRA Aurora™ aporta un nou nivell d'elegància i de simplicitat per controlar les solucions d'automatització de fabricació i logística de tota l'empresa. Aquesta potent interfície facilita la configuració, el desplegament i la posada en marxa de tots els escàners industrials fixos i les càmeres intel·ligents de visió artificial, alhora que elimina la necessitat d'utilitzar diferents aplicacions.

CAPACITAT D'ACTUALITZACIÓ INFINITA

La gamma increïble creix amb el seu negoci. Afegiu les funcions que necessiteu en qualsevol moment amb una simple llicència de programari, sense necessitat de comprar nous dispositius per obtenir noves funcions. Admet noves simbologies. Augmenteu la velocitat d'escaneig.

EXTRAORDINÀRIA SENZILLESA AMB FUNCIONS EXCLUSIVES DE ZEBRA

Han aplicat dècades dexperiència en automatització de processos al desenvolupament dels nostres productes dúltima generació. El resultat? Funcions innovadores que aporten un nou nivell de simplicitat i fiabilitat a les solucions d'automatització de la fabricació i la logística, com ImagePerfect+, PRZM Intelligent Imaging, PoE+, Golden Image Compareu i molt més.

PERMETRE EL RENDIMENT. INSPIRAR EL POTENCIAL.

Els compradors d'avui dia poden comprar en qualsevol moment i en qualsevol lloc, cosa que genera enormes pressions que s'estenen per tota la cadena de subministrament. Les solucions d'escanejat industrial fix i de visió artificial de ZEBRA permeten configurar, implementar i executar fàcilment els processos que impulsen el negoci. Maximitzeu el rendiment, supereu el potencial i delecteu els clients.

Descarregar catàleg:

Catàleg Gamma IA de Zebra

info

GRANIT ™ XP 1991iXR

05-10-2021

Granit 1990iXR & 1991iXR escàners ultrarresistentes d'abast estès

Garanteixi la màxima productivitat i temps d'activitat amb els escàners de codi de barres ultrarrobustos d'abast ampliat Granit ™ 1990iXR i 1991iXR. La millor durabilitat de la seva classe per assegurar un TCO baix. Un rendiment d'escanejat superior que assegura que es puguin llegir ràpidament fins i tot els codis danyats o de baixa qualitat. Granit XP expandeix les funcions i redefineix l'escanejat ultrarresistent.

Seguint un llegat d'implementacions amb èxit, la propera generació d'escàners Granit™ XP expandeix les seves funcions i redefineix l'escaneig ultraresistent. Amb la millor resistència a caigudes de la seva classe (3 m), el Granit™ XP està dissenyat per seguir funcionant després d'impactes en caure des de molls de càrrega, carretons elevadors i de recollida. La prova de caigudes des d'1 m indica una durabilitat a llarg termini amb cops i caigudes des de l'estació de treball o des de l'alçada de la cintura diaria. La seva resistència a 7000 cops, la millor a la classe, garanteix que els escàners Granit™ estan preparats per funcionar a llarg termini. I tenen protecció de segellat contra pols i humitat IP67 per escanejar en condicions exigents.

Amb tecnologia FlexRange, els models Granit 1990iXR i 1991iXR comencen amb l'escanejat de zones properes i s'expandeixen per llegir codis UPC des de fins a 1,5 m, i etiquetes de 2.54 mm des de 10 m, podent afrontar sense problemes diversos fluxos de treball /centres de distribució i de fabricació. En comú tenir etiquetes en mal estat en magatzems/centres de distribució degut a la baixa qualitat d'impressió o al dany que pateixen durant la manipulació. Granit XP, construït sobre la plataforma de generació d'imatge de propera generació de Honeywell, s'assegura que les etiquetes que suposarien un problema d'una altra manera no creïn un coll d'ampolla en el procés.

Els models Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen una alta durabilitat i rendiment d'escanejat per a operacions d'escaneig des del contacte fins al prestatge superior d'un magatzem. Creat per a aplicacions en les que una alta velocitat d'escanejat és necessària per maximitzar la productivitat i en què la durabilitat és imprescindible per mantenir un cost de propietat baix, els escàners Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen la solució perfecta.

Descarregar catàleg:

granit-xp-1991ixr-scanner_data-sheet-es

info