8680i

El terminal portàtil transportable mini 8680i és la solució d'escanejat compatible amb Bluetooth d'alt rendiment més avançada, compacta i ergonòmica de Honeywell; es pot transportar amb una sola mà i està dissenyada per ajudar les empreses a racionalitzar fluxos de treball de gran volum com la recollida, l'ordenació, l'entrada en estoc i l'embalatge, i augmentar així la velocitat i l'eficiència amb cada transacció.

El terminal portàtil intel·ligent 8680 és un escàner sense fil mans lliures compacte d'alt rendiment dissenyat per millorar l'eficàcia de el flux de treball en l'àmbit empresarial.
La versió estàndard ofereix un lleuger i ergonòmic terminal de lectura portàtil compatible amb Bluetooth que, a més, proporciona una comunicació precisa de la connexió sense fils, l'estat de la bateria i els resultats d'escanejat.

El model avançat de l'terminal portàtil intel·ligent 8680i està equipat amb Wi-Fi i una pantalla personalitzable orientada a l'usuari, el que permet la compatibilitat amb fluxos de treball
optimitzats en un únic dispositiu. El dispositiu mostra la informació clau a treballador perquè pugui realitzar les tasques de selecció, empaquetat o classificació i, així mateix, la interfície
de dos botons permet respostes específiques de la tasca (per exemple, confirmar la finalització de l'acció o marcar una excepció).

Les opcions de configuració permeten adaptar el dispositiu 8680i a l'entorn. Està disponible en dos formats: anell de dos dits o guant (properament); i pot utilitzar-se amb bateries fines o de llarga durada per adaptar-se a el cicle de treball, la durada de la jornada i les prioritats de mida / pes. Disponible en una versió estàndard per a la captura de dades simple compatible amb Bluetooth o en una versió avançada que funciona de manera independent en fluxos de treball dirigits, el terminal portàtil intel·ligent 8680i afegeix eficàcia i efectivitat a les tasques més comunes.

Descarregar catàleg 8680i