GRANIT ™ XP 1991iXR

Granit 1990iXR & 1991iXR escàners ultrarresistentes d'abast estès

Garanteixi la màxima productivitat i temps d'activitat amb els escàners de codi de barres ultrarrobustos d'abast ampliat Granit ™ 1990iXR i 1991iXR. La millor durabilitat de la seva classe per assegurar un TCO baix. Un rendiment d'escanejat superior que assegura que es puguin llegir ràpidament fins i tot els codis danyats o de baixa qualitat. Granit XP expandeix les funcions i redefineix l'escanejat ultrarresistent.

Siguiendo un legado de implementaciones con éxito, la próxima generación de escáneres Granit™ XP expande sus funciones y redefine el escaneado ultrarrestistente. Con la mejor resistencia a caídas de su clase (3 m), el Granit™ XP está diseñado para seguir funcionando tras impactos al caer desde muelles de carga, carretillas elevadoras y de recogida. La prueba de caídas desde 1 m indica una durabilidad a largo plazo con golpes y caídas desde la estación de trabajo o desde la altura de la cintura diarios. Su resistencia a 7000 golpes, la mejor en su clase, garantiza que los escáneres Granit™ están listos para funcionar a largo plazo. Y tienen protección de sellado contra polvo y humedad IP67 para escanear en condiciones exigentes.

Con tecnología FlexRange, los modelos Granit 1990iXR y 1991iXR empiezan con el escaneado de zonas cercanas y se expanden para leer códigos UPC desde hasta 1,5 m, y etiquetas de 2.54 mm desde 10 m, pudiendo afrontar sin problemas diversos flujos de trabajo en almacenes/centros de distribución y de fabricación. En común tener etiquetas en mal estado en almacenes/centros de distribución debido a la baja calidad de impresión o al daño que sufren durante su manipulación. Granit XP, construido sobre la plataforma de generación de imagen de próxima generación de Honeywell, se asegura de que las etiquetas que supondrían un problema de otra manera no creen un cuello de botella en su proceso.

Els models Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen una alta durabilitat i rendiment d'escanejat per a operacions d'escaneig des del contacte fins al prestatge superior d'un magatzem. Creat per a aplicacions en les que una alta velocitat d'escanejat és necessària per maximitzar la productivitat i en què la durabilitat és imprescindible per mantenir un cost de propietat baix, els escàners Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen la solució perfecta.

Descarregar catàleg:

granit-xp-1991ixr-scanner_data-sheet-es

Portable 8680i

8680i

El terminal portàtil transportable mini 8680i és la solució d'escanejat compatible amb Bluetooth d'alt rendiment més avançada, compacta i ergonòmica de Honeywell; es pot transportar amb una sola mà i està dissenyada per ajudar les empreses a racionalitzar fluxos de treball de gran volum com la recollida, l'ordenació, l'entrada en estoc i l'embalatge, i augmentar així la velocitat i l'eficiència amb cada transacció.

El terminal portàtil intel·ligent 8680 és un escàner sense fil mans lliures compacte d'alt rendiment dissenyat per millorar l'eficàcia de el flux de treball en l'àmbit empresarial.
La versió estàndard ofereix un lleuger i ergonòmic terminal de lectura portàtil compatible amb Bluetooth que, a més, proporciona una comunicació precisa de la connexió sense fils, l'estat de la bateria i els resultats d'escanejat.

El model avançat de l'terminal portàtil intel·ligent 8680i està equipat amb Wi-Fi i una pantalla personalitzable orientada a l'usuari, el que permet la compatibilitat amb fluxos de treball
optimitzats en un únic dispositiu. El dispositiu mostra la informació clau a treballador perquè pugui realitzar les tasques de selecció, empaquetat o classificació i, així mateix, la interfície
de dos botons permet respostes específiques de la tasca (per exemple, confirmar la finalització de l'acció o marcar una excepció).

Les opcions de configuració permeten adaptar el dispositiu 8680i a l'entorn. Està disponible en dos formats: anell de dos dits o guant (properament); i pot utilitzar-se amb bateries fines o de llarga durada per adaptar-se a el cicle de treball, la durada de la jornada i les prioritats de mida / pes. Disponible en una versió estàndard per a la captura de dades simple compatible amb Bluetooth o en una versió avançada que funciona de manera independent en fluxos de treball dirigits, el terminal portàtil intel·ligent 8680i afegeix eficàcia i efectivitat a les tasques més comunes.

Descarregar catàleg 8680i