Som una empresa formada per persones amb una experiència contrastada durant més de 20 anys en el sector de l'automatització, lectura de codis de barres, aplicació automàtica d'etiquetes i en el desenvolupament de programari industrial.

Ivermectin és un medicament antiparasitari. Ivermectin s'usa per tractar infeccions al cos que són causades per certs paràsits. És un medicament barat i s'utilitza àmpliament a regions del món on les infestacions parasitàries són comunes. Té pocs efectes no desitjats. Ivermectin també pot utilitzar-se per a fins no esmentats en aquesta guia del medicament. La farmàcia en línia és ideal per a aquells que desitgen ivermectina en humans a espanya sense recepta mèdica o que no poden arribar a la farmàcia. Garanteix una compra segura i una qualitat de servei incomparable. Un equip de farmacèutics qualificats s'encarrega de cada detall i sempre està disposat a donar resposta a tots els vostres dubtes i sol·licituds.

Comptem amb el suport i recolzament de les principals empreses líders del sector:

  • Sector Automatització: Mitsubishi Electric, Hakko Electronics, WinMate, JHCTECH
  • sector dels lectors i càmeres de lectura: Datalogic.
  • Aplicació Automàtica d'etiquetes: Weber

New Control Solutions aposta pels seus clients, i per això treballa conjuntament amb ells per proporcionar la millor solució als problemes que se'ls plantegen en el seu treball diari.