Granit 1990iXR & 1991iXR escàners ultrarresistentes d'abast estès

Garanteixi la màxima productivitat i temps d'activitat amb els escàners de codi de barres ultrarrobustos d'abast ampliat Granit ™ 1990iXR i 1991iXR. La millor durabilitat de la seva classe per assegurar un TCO baix. Un rendiment d'escanejat superior que assegura que es puguin llegir ràpidament fins i tot els codis danyats o de baixa qualitat. Granit XP expandeix les funcions i redefineix l'escanejat ultrarresistent.

Seguint un llegat d'implementacions amb èxit, la propera generació d'escàners Granit™ XP expandeix les seves funcions i redefineix l'escaneig ultraresistent. Amb la millor resistència a caigudes de la seva classe (3 m), el Granit™ XP està dissenyat per seguir funcionant després d'impactes en caure des de molls de càrrega, carretons elevadors i de recollida. La prova de caigudes des d'1 m indica una durabilitat a llarg termini amb cops i caigudes des de l'estació de treball o des de l'alçada de la cintura diaria. La seva resistència a 7000 cops, la millor a la classe, garanteix que els escàners Granit™ estan preparats per funcionar a llarg termini. I tenen protecció de segellat contra pols i humitat IP67 per escanejar en condicions exigents.

Amb tecnologia FlexRange, els models Granit 1990iXR i 1991iXR comencen amb l'escanejat de zones properes i s'expandeixen per llegir codis UPC des de fins a 1,5 m, i etiquetes de 2.54 mm des de 10 m, podent afrontar sense problemes diversos fluxos de treball /centres de distribució i de fabricació. En comú tenir etiquetes en mal estat en magatzems/centres de distribució degut a la baixa qualitat d'impressió o al dany que pateixen durant la manipulació. Granit XP, construït sobre la plataforma de generació d'imatge de propera generació de Honeywell, s'assegura que les etiquetes que suposarien un problema d'una altra manera no creïn un coll d'ampolla en el procés.

Els models Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen una alta durabilitat i rendiment d'escanejat per a operacions d'escaneig des del contacte fins al prestatge superior d'un magatzem. Creat per a aplicacions en les que una alta velocitat d'escanejat és necessària per maximitzar la productivitat i en què la durabilitat és imprescindible per mantenir un cost de propietat baix, els escàners Granit ™ XP 1990iXR i 1991iXR ofereixen la solució perfecta.

Descarregar catàleg:

granit-xp-1991ixr-scanner_data-sheet-es