Escorpí X5

001-02-2021

Aconsegueix el terminal portàtil amb teclat més avançat de l'mercat

El nou Skorpio X5 permet a les empreses de venda al detall, transport i logística, fabricació i atenció sanitària alcanzar nuevos niveles de fiabilidad y flexibilidad. Ofrece todo lo que las empresas necesitan para garantizar la máxima productividad y destacar en el mercado en términos de eficacia y eficiencia. Además de reunir todos los beneficios que se esperan de un terminal portátil profesional, el objetivo de nuestros clientes es seguir satisfaciendo los procesos de recopilación de datos heredados. El Skorpio X5 también cuenta con la última generación de motores de escaneo diseñados y desarrollados específicamente por Datalogic. Los trabajadores pueden leer inmediatamente cualquier código de barras, en cualquier condición, ya sean etiquetas dañadas o rayadas, visibles o cubiertas. El aumento de la productividad y la reducción de la tasa de error en las operaciones significa aumentar la rentabilidad. La última tecnología del sistema operativo de última generación y los motores de lectura que lleva integrado garantizan un uso intuitivo, una mejor experiencia de usuario, estabilidad y seguridad. Las extraordinarias características del Skorpio X5 satisfacen plenamente todas las peticiones de los clientes, a diferencia de los dispositivos equivalentes de la competencia. El Skorpio X5 es más.

Catàleg Skorpio X5

info

FR-E800

11-10-2020

Primer variador de freqüència multiprotocol amb detecció de corrosió

L'última sèrie de variadors FR-E800 ofereix funcionalitat PLC i control en llaç tancat, funcions de manteniment predictiu, protocols Ethernet i alerta incorporada de corrosió en l'electrònica.

Mitsubishi Electric ha lanzado una serie de variadores de frecuencia muy flexibles y compactos con múltiples protocolos de comunicaciones, incluyendo CC-Link IE TSN (Time Sensitive Networking), Profinet, Ethernet-IP, EtherCAT*, Modbus TCP, entre otras. Estas redes con un gran ancho de banda se incorporan para apoyar las necesidades de las fábricas inteligentes. Sectores como la producción de maquinaria para la automoción, alimentación, farmacéutico y tratamiento de aguas se beneficiarán de las capacidades de control. Mediante el uso de la IA, el FR-E800 reduce el tiempo de inactividad gracias a sus amplias capacidades de mantenimiento predictivo que incluyen el primer sistema de alerta por corrosión del mundo. Los variadores también logran un control de alto rendimiento de los motores de inducción y de imanes permanentes hasta el nivel de integridad de seguridad (SIL) 3.

La sèrie FR-E800 ofereix una major flexibilitat a l'incorporar múltiples protocols sense necessitat de targetes addicionals. Les principals xarxes Ethernet industrials són compatibles de sèrie, inclòs el CC-Link IE TSN. La flexibilitat de la xarxa també augmenta gràcies als dos ports Ethernet incorporats que admeten topologies de línia, anell i estrella.

Per millorar el manteniment predictiu, el variador compta amb el primer circuit de detecció d'ambients de gasos corrosius de la indústria. En conjunt amb la tecnologia de diagnòstic de IA dels variadors de Mitsubishi Electric, això ajuda a reduir el temps d'inactivitat general a l'permetre la identificació i resolució primerenca de les causes dels errors sense necessitat d'habilitats especialitzades.

Per mantenir la seguretat i la productivitat, el variador és compatible amb els estàndards de seguretat SIL2 i 3 PLE. La funcionalitat de seguretat està incorporada de forma estàndard sense necessitat d'un codificador i inclou funcions com el Parell segur apagat (STO), Safe Stop 1 (SS1), Safe Brake Control (SBC) i Safe Speed ​​Monitor (SSM).

La funcionalitat PLC incorporada que es configura a través del programari FR-Configurator2 permet un control millorat i personalitzat. Gràcies a aquest PLC, es dota el variador de major intel·ligència permetent que múltiples equips puguin ser controlats per un sol E800 mestre, estalviant el cost d'un PLC extern. L'FR-E800 disposa d'una avançada funció de sintonització automàtica que permet accionar motors d'imant permanent de superfície (SPM), d'imant permanent interior (IPM) i pròximament, de motors de reluctància síncrons. S'admeten maneres de control que inclouen el control vectorial en llaç tancat (amb encoder), el control vectorial real de llaç obert (sense encoder) i el posicionament llaç obert.

Amb una potència escalable per a la diversitat d'aplicacions, la sèrie FR-E800 té una potència de 0,1 kW a 7,5 kW que s'ampliarà en el futur fins als 22kW *, a tensions de 220, 400 i 575 V trifàsics.

1 * Disponible a partir del 2021

info

FX5UJ

14-09-2020

"Arriba el PLC FX5UJ per oferir als al OEM una solució rendible i robusta"

El nou PLC de Mitsubishi Electric FX5UJ es posiciona com una solució intermèdia amb un gran potencial en el mercat actual. El nou sistema de control ha estat llançat per oferir als fabricant de màquines una solució rendible que conservi la durabilitat, robustesa i precisió propis de la marca japonesa.
El rendiment ha estat millorat sense perdre la facilitat d'ús, valor que Mitsubishi Electric considera fonamental per als seus clients. Recalquem que l'FX5UJ, que ja pot tenir fins a 256 punts de control amb un mòdul CPU de 24, 40 i 60 Entrades i Sortides (I / S) incorporades, aporta un excel·lent rendiment per a una àmplia gamma d'aplicacions a un preu rendible, i inclou
la diversa gamma de funcions incorporades en la sèrie superior FX5U.

Disposem d'una promoció de llançament fins a finals d'any al següent link:

Promoció FX5J

info

Nova secció Outlet

07-07-2020

Nova secció Outlet

hem creat una nova secció dedicada a promocionar articles nous que per diversos motius tenim en estoc

En general, són productes que pertanyen a partides de comandes, dels quals sobren algunes unitats

Aprofiti l'ocasió per trobar la solució a millor preu

info

Smart-VS

25-06-2020

EL NOU SENSOR DE VISIÓ INTEL·LIGENT

La nova visió per a fàbriques intel·ligents

Datalogic es complau a anunciar el nou Sensor de Visió Intel·ligent (Smart-VS): la nova solució innovadora per als seus processos automatitzats. La Smart-VS és la solució ideal i única per a totes les aplicacions en les que la integració d'un sistema de sensors és massa complicada o on l'ús d'un sistema de visió no és assequible.

info

AV500

2019.12.23

AV500 ™ - CAMBRA D'ALT RENDIMENT
Presentem el AV500 amb una càmera de 5 MP d'alt rendiment amb sistema de processament de
imatges integrat dedicat a la identificació automàtica de codis en paquets en moviment. el
enfocament dinàmic en mode variable d'sistema òptic augmenta la profunditat de treball de camp de la
càmera. L'agrupació de lectors SyncNet permet àrees de lectura esteses. Les imatges capturades es
emmagatzemen a bord i, opcionalment, es transfereixen a ubicacions externes a través de la connectivitat
Ethernet integrada. L'estructura de metall robusta, l'índex de protecció IP65 i la temperatura de
funcionament de fins a 50 ° C garanteixen un cicle de vida útil prolongat fins i tot en entorns industrials
hostils. La interfície web "e-Genius" proporciona una instal·lació i configuració fàcils.

ALT RENDIMENT
El AV500 permet una àmplia gamma d'aplicacions mai abans cobertes per una càmera d'aquest calibre.
Gràcies a l'extraordinària velocitat d'adquisició de 32 fps a una resolució molt alta, és la solució
perfecta per a transportadors d'alta velocitat de diferents mides. Amb el AV500, ja no es necessiten
múltiples intents de lectura; La cobertura d'àrea gran en una sola imatge i la il·luminació vermella o
blanca, permeten el major rendiment i la màxima facilitat d'ús. La tecnologia patentada PackTrack
de Datalogic també permet bretxes mínimes entre paquets.

info

Bones Festes!

2019.12.18

Des New Control Solutions volem agrair la vostra companyia durant aquest any 2019, i desitjar-vos unes Bones Festes i un Pròsper 2020.

Una abraçada.

info

Rhino II

02019.12.04

Ordinador Rhino II de muntatge del vehicle ™

Terminal de carretó Rhino II ™, disponible en 10 '' i 12 '', compleix els estàndards de robustesa al magatzem.

Terminal de carretó Rhino II ™, disponible en 10 '' i 12 '', compleix els estàndards de robustesa al magatzem. Protecció industrial testejada IP65 / IP67 que assegura les aplicacions en els entorns més adversos. Hi ha un model per fred amb calefacció integrada a la pantalla que permet utilitzar l'interior i exterior. Els models capacitius touch porten un vidre integrat de 3 mm antibrillo que permet l'ús amb guants.

Ideal per solucions de gestió de magatzem, el terminal de carretó Rhino augmenta la productivitat gràcies a la fàcil integració amb el lector manual industrial PowerScan i altres dispositius de captura automàtica de dades.

El Rhino II permet triar entre diversos sistemes operatius: Windows Embedded Compact 7 (WEC7), Windows Embedded Standard 7, Windows 10 IOT Enterprise i el nou Android ™ 7.1

info

Una memòria 10

02019.10.01

La nova PDA Memor ™ 10 PDA és un dels dispositius més avançats i competitius que Datalogic ha llançat en els últims anys!

El rendiment superior d'aquesta PDA Android ™ full touch permet el seu ús en una multitud d'aplicacions en diversos entorns.

La PDA Memor 10 ofereix la potència i el rendiment d'un smartphone i una experiència user-friendly en un dispositiu prim i compacte amb imager 2D integrat. També incorpora el primer sistema de càrrega sense fil de Datalogic per a una càrrega sense contactes ultra fiable, combinat amb una bateria intercanviable per a major avantatge operatiu.

La PDA Memor 10 també inclou una plataforma octa-core d'última generació amb Android 8.1 (Oreo) amb GMS. 'Aquestes especificacions van ser molt valorades per Google, qui va validar la PDA Memor 10 com a un dels primers dispositius mòbils en unir-se al seu programa' Android Enterprise Recommended 'per a dispositius robustos!

El Memor 10 PDA també està disponible en una versió Healthcare que inclou les mateixes característiques que la versió estàndard però amb una carcassa que es pot netejar i accessoris específics.

Descarregui aquí el catàleg en pdf

info

El Llevant està de Moda!

02019.01.02

L'activitat industrial a la zona del Llevant és una de les més importants del país.

Per aquest motiu, hem obert una nova oficina a Paterna per fer millor la nostra activitat en proximitat.

Aprofitem l'ocasió per presentar a Raúl Climent com el nostre nou delegat comercial.

La direcció de l'oficina:

NOVES SOLUCIONS DE CONTROL València

PARC EMPRESARIAL TÀCTICA
edifici Onofre

Calle Botiguers, 3- Planta 1ª

46980 Paterna (València)

telèfon: +34 961.366.714

valencia@ncsolutions.es

info