A causa de la situació actual provocada pel coronavirus COVID-19, Els informem que New Control Solutions ha posat els mitjans necessaris per complir amb les recomanacions sanitàries establertes.

Per aquest motiu s'ha dotat dels mitjans necessaris per a cobrir les funcions dels treballadors mitjançant teletreball, així com minimitzat el personal per a la gestió de recepció de material i enviament de la mateixa. D'aquesta manera pretenem reduir el risc de propagació de virus afectant el mínim en el nostre servei.

Pots utilitzar el vostre canal de contacte habitual amb nosaltres com sempre, ja que no hi ha cap tipus d'alteració en aquests canals.

Entre tots podem evitar la propagació

Som un equip de professionals amb més de 20 anys d'experiència, Adquirida durant la nostra etapa transcorreguda en l'extingida Mesura i Control, SA (Mecco), Empresa que va ser pionera i líder en el sector de l'automatització i identificació automàtica durant 40 anys.

Els assessors comercials i enginyers de New Control Solutions aporten, gràcies al seu experiència i inquietudpreocupació